QC Supply

Mobirise

QC Supply BV

Uw toegewijde partner voor topkwaliteit koppelingen, fittingen en meer.

QC supply gaat voor bewezen topkwaliteit. Om die reden zijn we er trots op dat wij onder meer de merken Quikcoup en GenieSystems mogen voeren. Daarnaast leveren wij op aanvraag gegroefde buizen (zwart, menie, galva en RAL3000) en vele andere producten voor uw projecten.

Dankzij onze hechte relatie met producenten kunnen wij onze producten tegen zeer concurrerende prijzen aanbieden.

QC supply is officieel distributeur van het Quikcoup groefsysteem in West-Europa. Naast Quikcoup leveren wij Georg Fischer en Genie-Systems sprinklerslangen met het unieke one-touch systeem voor de snelst mogelijke installatie.

  • Uw toegewijde partner - De kracht van ervaring en absolute topproducten gekoppeld aan de drive van een jong bedrijf: dat is QC supply. De verantwoordelijkheid van QC supply houdt niet op na de levering. QC Supply wil - samen met u - garant staan voor succesvolle installatie en in gebruik name van elk project, klein of groot. QC supply bewijst graag dat partnership geen hol woord hoeft te zijn.
  • Officiële Quikcoup partner/distributeur - QC supply is officiëel partner/distributeur van Quikcoup. Hierdoor is QC Supply in staat om absolute topkwaliteit te bieden voor zeer concurrerende tarieven. 
  • Support en advisering - QC Supply spreekt dezelfde taal als u. Technische advisering van bestek tot installatie. Troubleshooting.
  • Just in time delivery - Dankzij de centrale ligging van ons magazijn, korte aanvoerlijnen en snelle levertijden. Door de keuze voor slechts enkele topmerken heeft QC Supply altijd een ruime voorraad van deze merken.
  • One stop shopping - Naast Quikcoup, Georg Fischer en Genie-Systems levert QC Supply op verzoek ook andere specialistische producten en diensten zoals kogelkranen, groefmachines, engineering support, en meer. Uiteraard voldoen ook deze producten en diensten aan onze hoge kwaliteitsnormen. Bel of mail (info@qcsupply.eu) en informeer in geval van specifieke wensen naar de mogelijkheden.
  • Client Services Warehousing - Opslag en voorraad bij de opdrachtgever is niet nodig. QC Supply is ingericht om deze taak over te nemen. Juist ook wanneer het gaat om langlopende projecten die regelmatige, gedoseerde en stipte levering vereisen.
 
QC Supply BV

De Steeg 17C                    
6333 AT Schimmert
Nederland

 


Email: info@qcsupply.eu                
Tel.: +31 (0)85 890 21 98