Tel.: +31 (0)85 890 21 98

QC Supply

Uw toegewijde partner voor superieure koppelingen en fittingen.

De kracht van ervaring en absolute topproducten gekoppeld aan de drive van een jong bedrijf: dat is QC supply.


De onderneming wordt geleid door Marc de Man en Guido Raeven. Samen hebben ze meer dan 35 jaren ervaring in deze specialistische branche. In hun visie houdt de verantwoordelijkheid van QC supply niet op na de levering. Zij willen ‐ samen met u ‐ garant staan voor succesvolle installatie en in gebruik name van elk project, klein of groot. QC supply bewijst graag dat partnership geen hol woord hoeft te zijn.

QC supply is officiëel partner/distributeur van Quikcoup. Hierdoor is QC Supply in staat om absolute topkwaliteit te bieden voor zeer concurrerende tarieven.

QC supply onderscheidt zich op manieren die haar opdrachtgevers zeer weten te waarderen:

Support en advisering
QC Supply spreekt dezelfde taal als u. Technische advisering van bestek tot installatie. Troubleshooting.

Just in time delivery
Centrale ligging, korte aanvoerlijnen en snelle levertijden. Door de keuze voor slechts enkele topmerken heeft QC Supply altijd een ruime voorraad van deze merken.

Client Services Warehousing
Opslag en voorraad bij de opdrachtgever is niet nodig. QC Supply is ingericht om deze taak over te nemen. Juist ook wanneer het gaat om langlopende projecten die regelmatige, gedoseerde en stipte levering vereisen.

One stop shopping
Naast Quikcoup en Genie-Systems levert QC Supply op verzoek ook andere specialistische producten en diensten zoals kogelkranen, groefmachines, engineering support, en meer.
Uiteraard voldoen ook deze producten en diensten aan onze hoge kwaliteitsnormen. Bel of mail (info@qcsupply.eu) en informeer in geval van specifieke wensen naar de mogelijkheden.